LOS ALTOS HILLS RESIDENCE

Client: Private Residential Client

Services: Architecture, Interior Design

Nestled in the woods, this sprawling residence takes a warm and natural approach to modern design. The master suite with its vegetation and cedar Japanese soaking tub provides a quiet sanctuary for the owners, while the children's spaces take a dynamic approach to material and finish selections that will grow with them through time. The family and living areas artfully address the need for hosting gatherings while organizing and showcasing the children's creations and artwork. Sensitively detailed and executed with the family's vision and lifestyle in mind, this project was a culmination of a close relationship between architect and owner.

Photography by Alicia Cho & Cesar Rubio Photography.

Winner of the 2017 California Home + Design Award, Best Bathroom Design.